Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων.... εκτός μίας.
Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!... Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών.
Οι τωρινές 191..400 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
www.petitiononline.com/forestgr/

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στη μοναδική χώρα που θα μπορούσε να εκλέξειγια πρόεδρο τον Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ ...Ένας δικηγόρος αγόρασε ένα πακέτο πούρα και τα ασφάλισε αμέσως με ασφάλειαπυρός από κάθε αιτία! ...( ΓΙΝΕΤΑΙ; )Έπειτα από μερικούς μήνες που κάπνισε τα πούρα, ζήτησε από την ασφαλιστικήεταιρεία αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στα πούρα του από τη φωτιά!...( ΤΡΕΛΟ )Φυσικά, η εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει, με το επιχείρημα ότι οδικηγόρος απλώς είχε καταναλώσει τα πούρα του με το συνηθισμένο - για πούρα- τρόπο ...( ΛΟΓΙΚΟ )Ο δικηγόρος όμως κατέθεσε αγωγή και το δικαστήριο τον δικαίωσε! ...( ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ )Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι, όντως, το αίτημα είναι θρασύτατο αλλά ταπούρα είχαν νόμιμα ασφαλιστεί κατά οποιασδήποτε μορφής πυρός! ...( ΓΕΛΟΙΟ )Η ασφάλεια αναγκάστηκε να πληρώσει 15.000 δολάρια (!!!).( ΚΟΥΛΟ )Έπειτα από λίγο, ωστόσο, η ασφάλεια μήνυσε το δικηγόρο για εμπρησμό! ...( ΚΟΥΦΟ )Εφ' όσον ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχε βάλει φωτιά σταπούρα κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχος από ΤΟ ΙΔΙΟ δικαστήριο ''εκούσιουεμπρησμού ασφαλισμένης περιουσίας'', καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισηχωρίς αναστολή και υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο 24.000 δολάρια!!!( ΠΑΡΑΛΟΓΟ;;; )