Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

εγινα πατερας!!!!!

Επιτελους ηρθε.

Το περιμενα τοσο καιρο. Ανυπομωνουσα. Τελικα ηρθε. Απο την Παρασκευη την εχω στα χερια μου. Την κρατω πλεον στα χερια μου. Δεν χορτενω να την βλεπω. Δεν ξερω πως θα νιωσω οταν μου συμβει κατι παρομοιο. Παντως τα πρωτα μου αισθηματα εκτος απο χαρα και λαχταρα να την αγκαλιασω δεν μπορω να τα περιγραψω. Οι λεξεις ειναι πολυ φτωχες για να περιγραψουν αυτα που νιωθω.

Ενας φιλος μου, ο πρωτος που το εμαθε και που τον νιωθω σαν αδερφο μου και ξερω οτι θα διαβασει αυτες τις γραμμες, μου ειπε οτι ειναι φτυστη εγω.
Αν και δεν τον πιστευω, ελπιζω το παιδι μου, να παρει αυτα τα ελαχιστα θετικα ψειγματα που εχω και να αφυσει ανεπαφα τα παμπολλα αρνητικα μου.

Ναι φιλοι μου, απο την παρασκευη 28 Δεκεμβριου 2007 εγινα πατερας. Εχω μια κορη. Ειναι η κορουλα μου. Το ονομα της ειναι Sugaje. Ειμαι σιγουρος οτι πολυ απο εσας εχετε εκπλαγει μεχρι να φτασετε σε αυτες τις γραμμες. Δεν ειναι πραγματικη μου κορη. Η Sugaje ειναι σημερα 5 ετων και μενει με τους πραγματικους της γονεις και με τα 3 αδερφια της στην Τανζανια. Εγινα αναδοχος πατερας.

Ενα απο τα ονειρα που ειχα σαν παιδι πραγματοποιηθηκε. Παντα ηθελα να εχω παιδια. Και μιας και δεν προκυται να αποκτυσω δικα μου, πηρα την αποφαση να κανω το βημα για να αποκτυσω ενα, εστω και χιλιαδες μιλια μακρυα μου.

Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να την επισκεφτω στο χωριο της, μιας και η ιδια δεν γινεται να κανει ενα τετοιο ταξιδι για να ερθει να με συναντησει.
Το πρωτο βημα εγινε. Και οπως λεγανε οι αρχαιοι ‘’ αρχη ημιση παντως’’. Ελπιζω καποια στιγμη να επιτραπει στην χωρα μας η υιοθεσια παιδιων σε μονογονεικες οικογενειες.

2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι ε??? και δεν είπες τίποτα!!!! Δεν πειράζει! Έχει περάσει και μένα από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω. Καλά έκανες Βασίλη! Μπράβο! Σου εύχομαι κάποια στιγμή να την γνωρίσεις κιόλας!

Βασίλης είπε...

θα προσπαθησω να το κανω hfaistiwna μου καποια στιγμη αυτο το ταξιδι και να την γνωρισω απο κοντα, ειναι κατι που ειλικρινα το θελω.