Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Γνωριμια μεσα απο το ιντερνετ

Ο παγκοσμοιος ιστος καθημερινα μεγαλωνει και χιλιαδες νεοι χρηστες του ιντερνετ προστηθοντε καθημερινα. Πολλες φορες ακομε στις ειδησεις για οικονομικες απατες, για αυτοκτονιες, για παιδεραστια και πολλα ακομα εγκληματα τα οποια διαπραχθησαν με την βοηθεια του διαδυκτιου. Πολλοι κατηγορουν το ιντερνετ για αυτα.
Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι το αν ενα μεσο θα το χρησιμοποιησεις για καλο ή κακο ειναι στην απολυτη ευχερια του καθενος μας. Με αυτο το σκεπτικο να απαγορευτουν και τα μαχαιρια του σπιτιου μας μιας και αυτα μπορουν να γινουν φονικο εργαλειο (εγω παντως τα χρησιμοποιω για να τρωω και αυτες τις μερες εχω παρει κιλα), ή τα φυτοφαρμακα, που εχουν κανει χρηση διαφοροι για να αυτοκτονισουν για εμας τους αγροτες ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο.
Οποτε το τι θα κανει ο καθενας απο εμας μπενοντας στο δυαδυκτιο εξαρταται αποκληστηκα απο τον ιδιο.
Εγω εχω χρησημοποιησει το δυαδικτυο για να κανω νεους φιλους, και οχι μονο. Μεχρι τον ρολο της σταμνας επαιξε για μενα (οπως στην παλια καλη ταινια με την Βασιλειαδου). Γνωριμια που εξεληχθηκε σε σχεση μεσα απο το δυαδυκτιο. Αλλα δεν θα ηθελα να επικεντρωθω στην σχεση μου, αλλα στις γνωριμιες που εκανα και πολλες απο αυτες εξελιχθησαν σε καλες φιλιες.
Μαλιστα με μερικα παιδια περασαμε το σταδιο του δυαδυκτιακου φιλου, ανταλλαξαμε τηλεφωνα και με καποιους απο αυτους εχουμε βρεθει. Μαλιστα στις γιορτες που μας περασαν συναντηθηκα με τον Κωστα (Κωστα σε ευχαριστω για ολα). Αλλα και με τον Γιαννη , που μενουμε σχετικα κοντα, μας χωριζει μολις 1,5 ωρα αποσταση και ειναι ο πρωτος δυαδυκτιακος φιλος που εκανα, ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στις ομορφες συζητησεις που ειχα με τον Κωστα (αλλος Κωστας αυτος) και με τον Θωμα, αν και εχουμε μερες να επικοινωνησουμε, ξερουν και οι δυο τους οτι τους αγαπω, τους σεβομαι και τους θαυμαζω σαν αδερφια μου.
Δεν πρεπει να παραλληψω βεβαια και την μικρη μου Ειρηνη, τον Γιαννη, τον Χρηστο, τον Κωστα, τον Γιωργο, τον Χρηστο (αλλος Χρηστος αυτος), τον Βασιλη.
Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις ομορφες και ασχημες στιγμες που μοιραστικαμε.
Βεβαια υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι δεν θελησαν να γνωριστουμε, ναι Βασιλη για σενα μιλαω και για σενα Ελενη. Ειναι και θα ειναι αναυθερετω δικαιωμα σας, απλα σας αναφερω σαν την εξερεση.
Εγω ομως δεν ασχολουμαι με την εξαιρεση αλλα με τον ιδιο τον κανονα. Ναι παιδια, αυτη η αναρτηση ανηκει σε εσας. Σας ευχαριστω για μια ακομα φορα και απαντω μεσα απο εδω οτι
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ

2 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Συμφωνώ... Το ιντερνετ έχει και τα καλά, έχει και τα κακά του! Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Βασίλη!!!! και ναι... μπορεί να υπάρξει φιλία και μέσα απο το διαδίκτυο...
Να είσαι καλά!!!
Θα τα πούμε...!

Βασίλης είπε...

εγω σε ευχαριστω φιλε μου και σε περιμενω να τα πουμε και απο κοντα, ειδικα τωρα που πηρες και αυτοκινητο.