Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Ομοφοβία

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε.Σε αυτό το πόστ θα ήθελα να μιλήσω για όλους αυτούς που βρίζουν τους gay. Ενώ θα μπορούσα να πω παρά μα παρά πολλά για να μας υπερασπιστώ αποφάσισα να μην πω τίποτα αλλά να τους αφιερώσω ένα τραγουδάκι, δώστε προσοχή στο ρεφρέν (έχετε πάνω από 10% πιθανότητες να στο αντιμετωπίσετε ;)).

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Καλή χρονιά Βασίλη μου!!!!
Και για την γιορτή σου!!! Να είσαι καλά!!
Γνωστό το τραγούδι και συγκινητικό..
νο κόμεντ..
μικρογραφία μας..
Είσαι καλά;;;

Βασιλειος είπε...

Καλημέρα Γιάννη μου και καλή χρονιά σε σένα και σε όλους μας. Το τραγούδι όντος είναι κορυφαίο και ειδικά στο ρεφρέν ΄΄θα μπορούσε να είναι παιδιά σου΄΄ θα ήθελα όλους αυτούς που μας αντιμετωπίζουν ως κάτι το αηδιαστικό το πώς θα το αντιμετώπιζαν τότε.
Μια χαρά είμαι, προσπαθώ για το καλύτερο. Ελπίζω και εσύ να είσαι καλά και να τα πούμε κάποια στιγμή πίνοντας ένα καφεδάκι.

Hfaistiwnas είπε...

Είμαι καλά με λίγες δυσκολίες, αλλά οκ!
Ελπίζω και εγώ να τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον..
Καλά να περνάς Βασίλη!
Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.. λίγο καθυστερημένα..

ειρηνη είπε...

τι ωραιο τραγούδι!!!

Ανώνυμος είπε...

Το τραγουδάκι είναι συγκινητικό, ιδίως για την ικανότητα του στιχουργού να αποδώσει με πολύ σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο την κατάσταση του ρατσισμού ενάντια στους γκει. Αν και στα σχόλια διάβασα την εκδοχή ότι μιλάει για τα ναρκωτικά, αλλά μάλλον ότι ερμηνεύεται ερμηνεύεται με τον τρόπο του αποδέκτη.
Συγνώμη για το τελείως ετεροχρονισμένο σχόλιο.