Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008

απαλλαγη απο τον στρατο

Αίτηση απαλλαγής από το στρατό (πραγματική επιστολή).

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,

επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.


τι αλλο θα σκεφτουν να αποφυγουν την στρατευση?????????

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

E ναι λοιπόν... Κοίτα αν το σκεφτείς λογικά, δεν έχει άδικο! Τι να το κάνεις που ζητάνε 3 διαφορετικά άτομα και όχι ένα! Αχ τι να πεις.. κάνουν και χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα!

σιγα μην ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνάκι!

Equilibrium είπε...

Αχ να το'ξερα να μην είχα πάει!...

καλώς σε βρήκα :)

Βασιλειος είπε...

καλως ηρθες equilibrium :), αν και αν το ηξερα και πριν παω στο στρατο παλι θα υπηρχε κολλημα, δεν επιτρεπεται ο γαμος ακομα :))

Lorsnoxp είπε...

Εγώ θα πω ότι με έχουν προσλάβει ως μισθοφόρο σε μια μάχη, και δεν γίνεται να καταταχθώ αυτή την περίοδο...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

daskalos είπε...

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο πατέρας και ο γιος να παντρευτούν τις μητέρα και κόρη την ίδια μέρα. Μετά το γάμο δημιουργείται συγγένεια εξ' αγχιστείας και δεν θα μπορούσε να παντρευτεί το άλλο ζευγάρι.

Oπότε, αν και φαίνεται απίθανο λόγω του ότι σιγά μην το κάνει κανένας...

Σε θεωρητικό επίπεδο είναι πιθανό.