Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Όπως ανέφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων.... εκτός μίας.
Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!... Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών.
Οι τωρινές 191..400 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
www.petitiononline.com/forestgr/

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ουάου σιγά μην λέγαμε ναι..
εδώ δεν μπορούν να κάνουν άλλα και άλλα!

ειρηνη είπε...

Άντε καλέ! Δεν ντρέπονται ούτε μπροστα στην Ε.Ε να δείξουν τα χάλια τους?

Maria είπε...

Ειρήνη μου λάθος κάνεις, οι άνθρωποι απλά "αξιοποιούν" τα δάση,φροντίζοντας για...την τουριστική ανάπτυξη της χώρας! Άκουσες πόσα ξενοδοχεία θα γίνουν στα καμμένα...?

ειρηνη είπε...

@ Maria πάμε και εμείς να χτύσουμε ένα?