Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

άντε και καλό μεσαίωνα ......


‘’Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, και θα τιμωρηθούμε για αυτό.’’ Aυτό μου είπε κάποιος εχθές και έμεινα με το μετέωρο βλέμμα του ροφού. Θα μου πείτε, οκ ρε φιλαράκο, αν μιλαγες με κανέναν ιερέα, είτε κανέναν θεούσο είτε καμία θεούσα, τι περίμενες να σου πει? Μα αυτό είναι το τραγικό, το άτομο που μου το είπε, η πρώτη μου σχέση, ένα παιδί που ήμασταν μαζί πολλά πολλά χρόνια και με τον οποίο έχουμε μείνει πολύ καλοί φίλοι, μιας και ο λόγος που χωρίσαμε δεν είχε να κάνει με κάτι μέσα στην σχέση. Βέβαια μόλις συνήρθα λίγο, άκουσε τα ‘’κάλαντα’’ και ηρέμισε.
Σε όλους εσάς που έχετε τέτοιες απόψεις θέλω να πω ότι έχουμε 2011, κάντε μια σειρά και μπείτε στα τρένα γρήγορα μπας και προχωρήσει λίγο η ανθρωπότητα.
Ας δούμε λίγο το θέμα θρησκείας και ομοφυλοφιλία, δεν θα περιοριστώ όμως μόνο στον χριστιανισμό. Οι θρησκείες, χριστιανισμός, ισλαμισμός, βουδισμός, έχουν τις ρίζες τους βαθειά στο παρελθόν. Αν σκεφτούμε ότι πλέον ότι όλα τα μετράμε με αρχή την γέννηση του Χριστού ο χριστιανισμός, μέτρα 2000+ ζωής. Ας δούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε, πείνα, ανύπαρκτα ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, φτώχια, πόλεμοι, γενικά με μια λέξη μεγάλη θνησιμότητα. Από την άλλη όλες οι εργασίες ήταν χειρονακτικές και μάλιστα χωρίς εργαλεία , όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χρειάζονται χεριά για να γίνονται οι καθημερινές εργασίες. Για όλους αυτούς τους λόγους οι οικογένειες τότε ήταν πολύτεκνες, δεν περιορίζονταν στα ένα δυο παιδιά, αλλά έφταναν σε μεγάλους αριθμούς. Όπως είναι γνωστό υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα εδώ και αιώνες προς όλους εμάς τους gay ‘’ αφού δεν γίναμε, πως πολλαπλασιαζόμαστε? ‘’ ακριβώς, φίλοι μου, η ομοφυλοφιλία σε εκείνα τα χρόνια διατάραζε την δομή της οικογένειας, της κοινωνίας, και του κράτους, και για αυτό τον λόγο θεωρούνταν κάτι κακό και απαίσιο, μια αμαρτία. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν διάβασα πουθενά στα ευαγγέλια, που είναι ο λόγος του Χριστού να κάνει λόγο για τους ομοφυλόφιλους.
Θα μου πείτε ότι όλα αυτά τα λέω γιατί έτσι με συμφέρει να βλέπω τα πράγματα, οκ πλίνθοι της πυραμίδας του Χέοπα, ας δούμε κάτι άλλο. Ξέρετε γιατί απαγορεύετε στους μουσουλμάνους το χοιρινό? ……………… όχι? Ας δούμε τον λόγο, οι μουσουλμάνοι ήταν νομαδικές φυλές, μετακινιόντουσαν συνέχεια, και το χοιρινό κρέας είναι το κρέας που χαλά ποιο εύκολα από όλα τα υπόλοιπα κρέατα, και μιας δεν είχαν εφεύρει ακόμα την τεχνική του να παστώνουν το κρέας, απλά απαγόρευσε ΤΟΤΕ η θρησκεία τους να τρώνε χοιρινό, κάτι που συνεχίζουν να κάνουν ή μάλλον να μην κάνουν ακόμα και ΤΩΡΑ, που έχουμε ανακαλύψει και τα ψυγεία.
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αγαπητέ μου Βασίλη, δεν τίθεται θέμα θρησκείας σε αυτό το θέμα, αν ο Χριστός δεν μας αγαπάει όλους το ίδιο, τότε καταρίπτεις τις αρχές του Χριστιανισμού... Όσο για την αμαρτία.. ο αναμάρτητος..

☥ Elena Addams ☥ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
☥ Elena Addams ☥ είπε...

Genikws san atomo skeftomai polu perierga kai theorw ta pada sxetika me thn siberifora twn anthrwpwn dhmiourghma ths koinwnias. Pws o tropos pou energei kai skeftetai dhl o perissoteros kosmos einai uposinidita stereomenos se kapoia stereotupa. Egw pali pote den dexthka kati tetoio. Adimetwpizw ta atoma san anthrwpous, oxi san adres h guaikes, kai gia mena o erwtas kai h agaph anaptussodai meta3u duo psixwn, asxtws tou fulou tous. Kai oi adilipseis pou vlepw apo thn oikogeneia kai tous gurw mou einai sthn adipera oxthh omws ola auta peri anomalias kai mh fisiologikou kai... kai... mou fainodai se tragiko vathmo asteia kai eimai idiaitera euaishith se tetoiou eidous themata. To na epivalei kaneis "prepei" se kapoion gia ti tha niwsei kai gia poion einai paralogo. H omofovia einai anomalia kai oxi h omofilofilia

Νικος Δ είπε...

Οι πρωτοπλαστοι ηταν ο αδαμ και η ευα.γιατι ο θεος δεν εκανε τον αδαμ και τον μπαμπη.η ομοφυλια ειναι ανωμαλια και μεγαλη.

Νικος Δ είπε...

Οι πρωτοπλαστοι ηταν ο αδαμ και η ευα.γιατι ο θεος δεν εκανε τον αδαμ και τον μπαμπη.η ομοφυλια ειναι ανωμαλια και μεγαλη.